Tilmeld dig til mit næste foredrag!

Her skal der stå en lille beskrivelse

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Image

Kenneth Lee, WIL Group, Nexus Interim Management, Eksportguide:

”Hans nysgerrighed og særlige evne til at vinkle og omsætte sin store viden om det svært tilgængelige teoretisk/videnskabelige stof, så det bliver dagligdags værktøjer, omsat til handlinger og praktik, gør ham unik som fortolker. Formidlingsevnen er sikker og pennen knivskarp, både med det seriøse og det sjove. Kims evne til konstant at have det moderate vedvarende pres, gør at alt omkring ham bevæger sig sikkert imod målet."

Jimmie Rasmussen, Regional Sales Director, Grundfos

“Kim was an early inspiration and one that stills stands out globally. He is truly an academic elite force "soldier" with a sharp analytical skill set, that he clearly communicates. Many years later I still recall some of his key take aways, but also his professional attitude and integrity.”

Mette Trudsø, journalist, redaktør, kommunikationsrådgiver, Trudsø Media

”Kims store teoretiske ballast og opdaterede viden om de nyeste marketingbegreber og ledelsesteorier har udgjort en stærk analytisk ramme for min egen praktiske kommunikationserfaring, hvilket har gjort mig i stand til at identificere muligheder i markedet, som jeg ellers ikke ville have fået øje på. At Kim er en særdeles hyggelig fyr med en veludviklet sans for humor og en evne til at agere djævlens advokat med både faglighed og glimt i øjet, gør ham bestemt ikke til en ringere samarbejdspartner. Jeg kan stærkt anbefale Kim, hvis du trænger til at få set på din forretning, dine afsætningsmuligheder eller dine ledelsesmetoder med friske øjne og konkrete, positive resultater til følge”

Henrik Schjerning, redaktionschef, Samfundslitteratur

”Kim er en fornøjelse at arbejde sammen med. Hans stærke faglighed, mange fagligheder, interesse for en lang række emner og dertil hans grundighed og stærke blik for at skabe relationer, skabe teams, har været lærerigt at følge og været medvirkende til, at han kommer i mål med en stribe rigtig stærke lærebøger”

Bettina Schou, projektleder, Synergi 1

”Det bliver ofte en heksekedel af forskellige fagligheder, kreative, forretningsmæssige og produktionsmæssige hensyn. Her er Kim fantastisk skarp som facilitator til at fastholde strategien, sikre fremdrift og holde teamet på sporet uden at dræbe kreativiteten. Der bliver samlet de rigtige bolde op og han bidrager selv med både strategiske og kreative forslag, der kan indarbejdes i den færdige løsning”