Far, hvad ajbajder du egentlig med?

 

Om

Hvad kan jeg hjælpe jer med og hvordan?

Jeg hjælper med at udvikle mennesker, organisationer og strategier. I en kompleks tid, hvor de fleste kæmper for at finde balancen mellem at være bagud eller spurte for hurtigt og tabe overblik, fodfæste og eget kompas.

Altid drevet af en dyb og omfattende viden om menneskers adfærd i organisationer og skarp fokus på at skabe forretningsmæssig værdi eller samfundsmæssig velfærd for kunden. Stærke samarbejdspartnere og et stort, varieret netværk i ind- og udland inddrages ofte og gerne.

Enhver opgaveløsning hviler på mine kerneværdier:

Quality: Det skal være videnbaseret. Fakta og evidens, no bullshit

Actionable: Det skal flytte noget og skabe konkret adfærd

Human touch: Det skal være menneskeligt – varme, grin og godt humør

Kontakt mig
Image

Hvad er fundamentet?

Jeg har 25 års leder-, specialist- og konsulenterfaring fra erhvervslivet og den offentlige sektor og har lavet foredrag, workshops og konsulentopgaver for en lang række private og offentlige kunder i alle størrelser, former og farver.

På eksamens beviserne står Erhvervsanalytiker (undersøgelsesmetodik og analyse) og Cand.merc. (strategi, ledelse og marketing). Plus idéhistorie og hvad jeg ellers, som uforbederlig fagnørd, har samlet op gennem årene.

Viden, værktøjer og nyeste trends holdes opdateret som underviser i international business på CBS samt som censor ved universiteternes erhvervs- og samfundsvidenskabelige uddannelser. Jeg elsker at skrive og er forfatter eller medforfatter til en lang række fagbøger og artikler i Danmark og internationalt.

Sammen med Lars Juul Jensen er jeg partner i start-up virksomheden Bizbite, hvor vi udvikler digitalt indhold.

Hvem er jeg?

Jeg er en stolt far for Mikkel på 13 år, som er min største helt og vigtigste læremester.

Sporten har i 30 år været en værdsat læringsarena i to meget forskellige sportsgrene. Ud over venner for livet og uvurderlige oplevelser og erfaringer, har det medført 9 sjællandske, 7 danske og et nordisk mesterskab i sportsbillard samt sort bælte med ”outstanding” award i det internationale kampsystem Hwarang Do.

Smilene skal helst flyve og hjerteblodet helst rulle, når mennesker skal skabe noget godt sammen. Jeg har plejet min indre gøgler i flere revyer og taget dramatimer hos teaterinstruktør Shannon O’ Donnell.

Det bedste jeg ved er at dele viden, inspirere mennesker, se tingene flytte sig og at gøre mål til virkelighed. Og helst med masser af fælles smil og energi undervejs.

Vil Du eller I være med?

Kontakt mig