Services

Hvad kan jeg tilbyde?

  • Foredrag
  • Temadage, workshops og korte kurser
  • Rådgivning, sparring, konsulentopgaver, interim og projekter
  • Tekstforfatter, ghostwriter og headhunter af forfattere til fagbøger
Se foredragskatalog her

Hvordan arbejder jeg?

Alt hvad jeg gør er drevet af en dyb og omfattende viden om menneskers adfærd i organisationer og markeder som jeg bruger til at skabe forretningsmæssig værdi eller samfundsmæssig velfærd for kunden. Jeg trækker på en kæmpe videnbase, et stærkt netværk, to videregående uddannelser og 25 års erfaring fra en lang række opgaver i offentlige og private virksomheder. Enhver opgaveløsning hviler på mine grundlæggende værdier:

Quality: Det skal være videnbaseret. Fakta og evidens, no bullshit.

Actionable: Det skal flytte noget og skabe konkret adfærd.

Human touch: Det skal være menneskeligt – varme, grin og godt humør.

Image

Hvad siger kunderne?

Jeg har løst opgaver for vidt forskellige virksomheder; små og store, offentlige og private, etablerede virksomheder og nye start-ups. Det har givet et stort og alsidigt netværk, massiv erfaring i at forstå vidt forskellige brancher, organisationer, teknologier, markeder, professioner og kulturer samt en veludviklet evne til at komme hurtigt til kernen.
Skal vi snakke sammen?

Kunder

Hvad er din favorit f… up?

- Gør fejl til en ven og bliv (meget) bedre

”Perfekt”, ”fantastisk”, ”verdensklasse”. Erhvervsmedier, business lingo og sociale medier er så fyldt med succes historier, at man skulle tro de befolkes af en særlig race. Men bare rolig, vi er ikke alene, os ganske almindelige klaphatte med alle vore fejl, svagheder, mærkeligheder og småpinligheder i alle former og farver. Top performere i erhverv, sport, politik og kultur begår også masser af fejl. De er bare bedre til at lære og vokse af dem. Som menneske vil du begå fejl. Uanset hvor god du er eller hvor umage du gør dig. Hør hvordan du kan bruge dine og andres fejl som speeder i stedet for bremse.

  • 3 slags fejl: Farlige, udviklende og uundgåelige
  • Fejl er i dine gener og var din første læremester
  • ”Hjælp, jeg har slået en mega skæver!!”: 3 skridt til hurtig førstehjælp
  • ”Never hire Mr. or Miss Right!!”: De farlige pletfrie
  • Når det ikke er nok at gøre sig mere umage, hvad gør man så?

Kenneth Lee, WIL Group, Nexus Interim Management, Eksportguide:

”Hans nysgerrighed og særlige evne til at vinkle og omsætte sin store viden om det svært tilgængelige teoretisk/videnskabelige stof, så det bliver dagligdags værktøjer, omsat til handlinger og praktik, gør ham unik som fortolker. Formidlingsevnen er sikker og pennen knivskarp, både med det seriøse og det sjove. Kims evne til konstant at have det moderate vedvarende pres, gør at alt omkring ham bevæger sig sikkert imod målet."

Jimmie Rasmussen, Regional Sales Director, Grundfos

“Kim was an early inspiration and one that stills stands out globally. He is truly an academic elite force "soldier" with a sharp analytical skill set, that he clearly communicates. Many years later I still recall some of his key take aways, but also his professional attitude and integrity.”

Mette Trudsø, journalist, redaktør, kommunikationsrådgiver, Trudsø Media

”Kims store teoretiske ballast og opdaterede viden om de nyeste marketingbegreber og ledelsesteorier har udgjort en stærk analytisk ramme for min egen praktiske kommunikationserfaring, hvilket har gjort mig i stand til at identificere muligheder i markedet, som jeg ellers ikke ville have fået øje på. At Kim er en særdeles hyggelig fyr med en veludviklet sans for humor og en evne til at agere djævlens advokat med både faglighed og glimt i øjet, gør ham bestemt ikke til en ringere samarbejdspartner. Jeg kan stærkt anbefale Kim, hvis du trænger til at få set på din forretning, dine afsætningsmuligheder eller dine ledelsesmetoder med friske øjne og konkrete, positive resultater til følge”

Henrik Schjerning, redaktionschef, Samfundslitteratur

”Kim er en fornøjelse at arbejde sammen med. Hans stærke faglighed, mange fagligheder, interesse for en lang række emner og dertil hans grundighed og stærke blik for at skabe relationer, skabe teams, har været lærerigt at følge og været medvirkende til, at han kommer i mål med en stribe rigtig stærke lærebøger”

Bettina Schou, projektleder, Synergi 1

”Det bliver ofte en heksekedel af forskellige fagligheder, kreative, forretningsmæssige og produktionsmæssige hensyn. Her er Kim fantastisk skarp som facilitator til at fastholde strategien, sikre fremdrift og holde teamet på sporet uden at dræbe kreativiteten. Der bliver samlet de rigtige bolde op og han bidrager selv med både strategiske og kreative forslag, der kan indarbejdes i den færdige løsning”